Minusta

Olen peleihin, digitaaliseen kulttuuriin ja filosofiaan erikoistunut tutkija. Kun en kirjoita peleistä, pelaan roolipelejä, piirrän karttoja ja pyöritän federoituja sosiaalisen median palveluita.

Minut löytää Jyväskylän yliopistolta, Suomen Pelitutkimuksen Seuran, Peliosuuskunta Expan, Federated Networks Associationin ja Open Knowledge Finlandin parista. Työskentelen tällä hetkellä Pelikulttuurien tutkimuksen huippuyksikössä.

Konsultointi ja koulutus

Annan säännöllisesti haastatteluja medialle ja pidän koulutuksia tai luentoja. Julkaisuluettelostani löytyy tieto siitä, mitä olen tutkinut lähiaikoina. Aiempien esitysten listassa on esimerkkejä aiheista, joista olen puhunut. Jos haluat että tulen kertomaan tutkimukseeni liittyvistä aiheista, voit olla yhteydessä alla oleviin sähköpostiosoitteisiin. Tutkimustiedon jakaminen on osa työtäni tutkijana, joten teen tämän ilman korvausta tai matkakuluja vastaan, jos kyseessä on yleishyödyllinen tai voittoa tavoittelematon organisaatio.

Ohjaan pelitutkimukseen liittyviä väitöskirjoja. Jos olet kiinnostunut tekemään väitöskirjan ohjauksessani, voit lähettää minulle sähköpostin, jossa kerrot kiinnostuksenkohteistasi ja koulutuksestasi. En voi palkata tohtorikoulutettavia, mutta voin auttaa sinua hakemaan jatko-opintoihin ja etsimään rahoitusta tutkimuksellesi.

Yhteystiedot

Minut tavoittaa seuraavista sähköpostiosoitteista

En tee blogissani kaupallista yhteistyötä, joten älä lähetä minulle sellaisia tarjouksia.